Opleiding & Persoonlijke Ontwikkeling

  • Distributie-opleidingen;
  • Managementopleidingen;
  • Logistiek Management;
  • Internationaal handelsverkeer;
  • Magazijnopleidingen.

Vision-Share doceert dit jaar opnieuw enkele modules van de post-HBO opleiding Logistiek Management.
De actuele module welke wordt verzorgd door Vision-Share: Demand & Supply Chain Management. In samenwerking met EVO-Fenedex. Ook het landelijke bureau YACHT maakt al enkele jaren gebruik van de expertise van Vision-Share. 

LeiderschapsDNA

Vision-Share verzorgd begeleiding omtrent Leiderschap voor de Manager (m.n. actief in Logistiek en/of Supply Chain Management).
Het valt op dat het management (m.n. in de Logistiek en Supply Chain) vaak procesmatig sterk analytisch onderlegd is, maar dat men te weinig ervaring heeft op het gebied van (coachend) leidinggeven. Er worden soms te grote stappen genomen, waardoor men ineens in aanraking komt met diversiteit en belangen van ‘stakeholders’ terwijl men hier nog niet tegen opgewassen is.
De begeleiding door LeiderschapsDNA is ontwikkeld om juist daarin te voorzien.
Door welke drijfveren wordt uw gedrag bepaald?

Resultaat?

Tijdens onze begeleiding speelt u als deelnemer de hoofdrol, zodat u inzicht krijgt in uw gedrag (natuurlijk & aangepast) en drijfveren op het gebied van leiderschap. Hierdoor bent u in staat om uw managementfunctie verder te ontwikkelen en dit direct toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Feedback van enkele deelnemers:

“Mijn complimenten voor deze uitstekend verzorgde dagen, ik ben verrast door de grote mate van toepasbaarheid van de thema's welke werden aangesneden.”

“Het waren inspirerende dagen met overvloed aan herkenbare onderwerpen.”

“Begeleiding middels een mix aan theorie die vervolgens weer vertaald wordt door de gerenommeerde gastsprekers naar de hedendaagse praktijk in het hogere echelon. Deze praktijkkant met in het bijzonder jijzelf als centrum naar/van de buitenwereld. Verfrissend, soms een beetje confronterend maar ook vooral uitdagend om in de veilige omgeving van je medecursisten het geleerde ook meteen toe te kunnen passen.”
 
 
Supply Chain Advies