Maatschappelijk Project

Voor de Ooa is het lustrum aanleiding om de maatschappij iets cadeau te doen. Vandaar dat de orde een project is gestart, waarmee goede doelen organisaties een gratis adviestraject krijgen aangeboden.

Om ervoor te zorgen dat dit een succesvol project zal worden heeft de orde de samenwerking gezocht met twee partijen, namelijk de Nationale Goede Doelen Test (www.goededoelentest.nl) en het Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving (www.isf.nl). Zij zijn expert in hun kennis over goede doelen en fondsenwervende instellingen. Naast hun kennis hebben zij ook hun netwerk beschikbaar gesteld en zo hebben zich vijftig goede doelen aangemeld.

De Ooa is erin geslaagd bijna alle adviesvragen van de goede doelen organisaties te honoreren. De goede doelen organisaties waarderen het positieve gebaar van de leden ten zeerste.

Hierboven het logo van de Stichting PAPPA, het goede doel wat gratis advies kreeg van Vision-Share. Klik op de link en lees dan verder waar PAPPA zich voor inzet.
 
 
Wij streven er naar een eersteklas bureau te zijn op het gebied van algemeen bedrijfsadvies en zijn gespecialiseerd in Logistiek & Supply Chain-management.
 
 
De website van Vision Share maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken.
Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer