Pieter Keeris

Na zijn VWO diploma studeerde hij af aan het H.B.O./ Fontys in Eindhoven in zowel de Chirurgie als de Anesthesie Operatie Assistent opleidingen. De interesse voor dit vakgebied was aanwezig maar het bedrijfsleven trok hem sterker aan.

Via een commerciële functie als toeleverancier aan de gezondheidszorg kwam de grote ommezwaai in het buitenland waar hij het vakgebied logistiek & supply chain vanaf de basis oppakte.

Hij deed vervolgens geruime tijd (inter-) nationale logistieke en management ervaring op in zowel consumptiegoederen als diensten en ontwikkelde zich tot een logistieke generalist. Van belang is te vermelden dat de jaren die hij in het buitenland heeft gewerkt en gewoond, hem zowel professioneel als ook in het privé-leven gevormd hebben tot de persoon die hij nu is.

Zijn in 2007 opgerichte bedrijf, Vision-Share, richt zich op het begeleiden , ondersteunen en adviseren van (internationale ) bedrijven bij projecten, organisatie en trainingen die noodzakelijk worden geacht voor strategische professionalisering of inhoudelijke logistieke en supply chain projecten, waarvoor intern niet de juiste of voldoende middelen aanwezig zijn.
Er is bijvoorbeeld onvoldoende kennis om een project te beheren, of de juiste begeleiding ontbreekt.

Door zijn studies en ervaringen in het buitenland is hij ook in staat de projecten of het advies voor u in meerdere talen te verzorgen. Zijn stijl van werken kenmerkt zich door vlotte presentatie, rust en directheid, en zijn opdrachtgevers kunnen dan ook ten volle gebruik maken van zijn expertise en delen in een verscheidenheid van contacten vanuit zijn netwerk.
 
 
Supply Chain Advies
 
 
De website van Vision Share maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken.
Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer