Onze opdrachtgevers

Wij rekenen gerenommeerde productiebedrijven, handelshuizen en overige verladers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld organisatieadvies, interim-invulling op logistiek vlak, of ondersteuning aan supply chain projecten tot onze vaste klantenkring.

Daarnaast maken diverse opleidingsinstituten gebruik van onze expertise in de diverse cursussen welke worden georganiseerd. Wij verlenen opdrachtgevers èn kandidaten een optimale service waarbij integriteit en duidelijke communicatie voorop staan. De tevredenheid van onze opdrachtgevers is groot. Dat blijkt uit het feit dat onze vaste cliënten ons kantoor regelmatig aanbevelen bij anderen.

Internationaal

Onze opdrachtgevers zijn vaak internationaal georiënteerde ondernemingen. Wij spreken de moderne talen en hebben werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven in het buitenland.

Wij hebben voortreffelijke contacten met vergelijkbare kantoren in het binnen- en buitenland en werken vaak met hen samen bij het zoeken naar oplossingen voor onze opdrachtgevers of bij het behandelen van projecten.
 
 
 
Supply Chain Advies